Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Verankeringen volgens regels van de kunst

Wij boren en verlijmen voor u wapeningsstaven om de verbinding tussen verschillende constructieve gebouwdelen te maken. Cibor zorgt voor een nauwkeurige uitvoering, aan de hand van de laatste nieuwe technieken en met de meest betrouwbare resultaten. Indien nodig kunnen wij voor u ook de nodige belastbaarheid van uw verankering op voorhand berekenen en testen.

Mechanische verankering

Met mechanische verankering bedoelen we het verankeren door middel van keilbouten en andere spanningsankers. Deze manier van verankeren is snel en heeft een hoge treksterkte, wat een hoge betrouwbaarheid oplevert.

Chemische verankering

Soms is een mechanische verankering niet voldoende. Een chemisch anker is dan meestal het antwoord, want deze manier van werken biedt vaak hogere belastingsmogelijkheden. Chemische verankering gebeurt op basis van 2 chemische componenten die worden samengevoegd. Het resultaat is een muurvaste bevestiging van het anker die vaak sterker is dan een mechanische bevestiging en vooral spanningsloos. Cibor verzorgt voor u zowel de boring van de gaten als de verankering zelf.

Onze specialiteit: zwaarlastankers

Onze specialiteit is het plaatsen van zwaarlastankers zoals bv. de verankering van een 60 meter hoge schouw op een petrochemisch bedrijf in Antwerpen met draadstangen M45 en een zetdiepte van meer dan 1 meter.

Contacteer ons

U wil bepaalde bouwonderdelen verankeren? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Boringen brugverankeringen