Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Cibor voor particulieren: een betrouwbare partner bij onvoorziene omstandigheden

Uw woning is u heel dierbaar. Onvoorziene problemen zoals lekkages, koudebruggen of schimmel kunt u dus missen als kiespijn. Cibor is een specialist op het gebied van lekdetectie en bouwpathologie, en een ideale partner om onzichtbare problemen in uw gebouw, zoals waterlekken, gaslekken of koudebruggen, op te sporen.

In geval van conflicten of schadeclaims, is Cibor ook een betrouwbare partner als u een dossier moet opbouwen voor uw verzekeringsmaatschappij. Wij zijn altijd gefocust op het aanleveren van objectieve en betrouwbare informatie op basis van geavanceerde detectietechnieken. Door middel van moderne apparatuur kunnen wij heel uitgebreid rapporteren, zodat u uw dossier grondig kunt onderbouwen.

Snelle en nauwkeurige lekdetectie

Lekkages in waterleidingen, gasleidingen of brandstoftanks zijn niet altijd makkelijk vast te stellen. Cibor kan speciale technieken inzetten om dergelijke lekken snel en nauwkeurig op te sporen. Zo vermijdt u eventuele bijkomende schade en hoog oplopende kosten.

Opsporen van bouwkundige problemen

Koudebruggen, vochtplekken, schimmelvorming ... de oorzaak van dergelijke problemen is niet altijd even duidelijk. Cibor lokaliseert en identificeert voor u het probleem.

Kom met ons praten.

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor uw woning? Bespreek dan gerust uw noden met één van onze experten op het nummer 014 59 22 03 of stuur ons een mailtje.