Digitale projectmanager

Word jij de nieuwe CIBORG van CIBOR GROEP?
Denk je als mens een beetje in machinetaal? Wil je leven van de bits & bytes? Goed leven, in een job met toekomst waarin je toch voldoende mens kan blijven.

Cibor, een bedrijvengroep met toekomst
Cibor Groep verenigt bedrijven gespecialiseerd in lekdetectie, bouwpathologie, betonbewerkingen en hersteltechnieken. We zijn marktleider in al onze activiteiten en hebben servicepunten in heel België. Door de voorbije jaren zwaar te investeren in IT kennen we een sterke rendabele groei van 15% op jaarbasis. Om die stabiele groei te ondersteunen, zoeken we een m/v:

Als digitale projectmanager maak van je onze IT een HIT. Door meer efficiëntie meer winst realiseren en IT uitspelen als concurrentieel voordeel, daarin speel jij als digitale projectmanager een centrale rol bij CIBOR. Je analyseert behoeften, formuleert opportuniteiten, evalueert en implementeert oplossingen voor administratieve processen en communicatiesystemen. Waar nodig kan je collega’s opleiden en trainen in het gebruik van applicaties en ben je hun helpdesk.

Je profiel

  • Heb je minstens een bachelor in een ICT- of webdevelopmentrichting of sta je door je ervaring op een gelijkwaardig niveau?
  • Heb je minimum 2 jaar ervaring in online projecten?
  • Denk je bovendien mee met de klant en kun je dit helder vertalen naar een online project?
  • En ben je ook nog een gestructureerd werkende, stressbestendige teamspeler die vlot communiceert in het Nederlands en het Engels?

Ons aanbod

Maak van onze toekomst een mooie toekomst voor jezelf
Hoe toekomstgericht en vooruitstrevend onze IT wordt, dat bepaal jij. Maar we hebben wel voor een gloednieuw hoofdkantoor in Meerhout gezorgd en, zoals gezegd, investeren we al enkele jaren in IT. Ook in jou, met onder andere een competitief salarispakket, heel wat extralegale voordelen en een aangename werksfeer.

Heb je interesse?

Over Cibor

De CIBOR Groep is een groep van bedrijven met gespecialiseerde activiteiten in lekdetectie, bouwpathologie, betonwerkingen en hersteltechnieken. Wij zijn marktleider in deze domeinen en hebben servicepunten in heel België. Onze dienst Bouwpathologie voert interventies uit waarbij onderzoek gedaan wordt naar bouwgebreken, voornamelijk dak- en gevelgerelateerd.