Onderzoeken van tochthinder

Lopen de koude rillingen over uw rug in huis? Voelt u steeds een tocht die u maar niet kunt lokaliseren? Raakt u maar niet verlost van koude vingers, ook al draait de verwarming overuren? Dan heeft u wellicht te maken met tocht in huis. De oorzaak is te zoeken in de luchtdichtheid van het gebouw.

Cibor kan u helpen de luchtdichtheid van uw gebouw te meten of te helpen verbeteren. Op die manier kunt u:

  • warmteverliezen beperken en koude luchtstromen oplossen
  • hinderlijke tochtproblemen opsporen
  • luchtstromen beheersen
  • maximale luchtdichtheid bekomen
  • uw energieverbruik verlagen
  • akoestische lekken vaststellen
  • schimmelproblemen voorkomen als gevolg van condensatie

Luchtlekken opsporen

We creëren een drukverschil tussen de binnenruimte en buiten, zodat lekken meteen detecteerbaar worden. Aan de hand van een thermografisch onderzoek en een simulatie van het tracé van de luchtstroom kunnen we snel en precies de locatie van het lek bepalen. Zo kan het nodige gedaan worden om het lek optimaal te herstellen.

Onderzoeken van tochthinderOnderzoeken van tochthinderOnderzoeken van tochthinder

Luchtdichtheid van uw ramen

Energiezuinig bouwen betekent ook dat uw raampartijen luchtdicht moeten zijn. De opengaande delen moeten luchtdicht aansluiten op het vaste deel van het raam, maar het raam moet ook luchtdicht aansluiten op de ruwbouw. Te veel luchtlekken aan de ramen zorgen voor een ernstig energieverlies in de woning, zelfs als u gebruik maakt van hoogisolerend glas. Ook luchtdichtheidsproblemen aan uw ramen kan Cibor voor u in kaart brengen.

Vragen over de luchtdichtheid van uw woning?

Wilt u meer weten over het luchtdicht maken van uw woning? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 360 of  stuur ons een mailtje .

Hersteltechnieken 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Een lek herstellen onder de keukenvloer én geen reservetegels meer? Gelukkig biedt Cibor een oplossing waarbij jouw tegels verwijderd worden én intact blijven.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.