Cibor sponsort Jolien Van Loy & Team Krollie in hun “Run To Walk Again” teamuitdaging.

Begin 2013 werd het leven van Jolien grondig op z’n kop gezet door een dramatisch verkeersongeval waarbij ze betrokken raakte. De diagnose was keihard: Jolien zou de rest van haar nog jonge leven (24 jaar) in een rolstoel moeten doorbrengen, verlamd vanaf de borst en zonder vingerfunctie.

Sinds een paar weken krijgt Jolien de kans van To Walk Again, de organisatie van Marc Herremans, om de staprobot te gebruiken. Een prachtkans. Er bestaan dan ook nog niet zo heel veel robots. België heeft er één, maar in veel landen is dat nog niet voorhanden. Het kostenplaatje is immers ook navenant: om en bij de 120.000 euro voor een robot. Ze voelt zich dan ook maar wat gelukkig dat ze mag meedoen met het team van Marc. Om hem te bedanken, wil Jolien graag iets terugdoen en heeft ze zich ingeschreven voor de Run To Walk Again, begin oktober. Dit is een race die bestaat uit een twee halve marathons handbiken, wat zij op zich neemt, en 7 bijkomende marathons lopen door haar team en dat allemaal binnen 35u. Er gaat dus dag en nacht gesport moeten worden. Het geld dat ingezameld wordt kan o.a. gaan naar een nieuwe robot zodat de kennis en technologie een injectie kunnen krijgen en dat is waar het ons om gaat. We hopen dan ook dat binnenkort heel wat andere mensen dezelfde ervaring met de staprobot kunnen genieten als Jolien.

Meer info: www.runtowalkagain.be

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Tevreden klant na verwijderen van tegels zonder breken
Indien nodig , zou ik zeker opnieuw beroep doen op Cibor
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.